Over NEXUS

Haal alles uit de software van NEXUS

Volledige grip op alle zorgprocessen

EPD-leverancier NEXUS Nederland is onderdeel van de Europese NEXUS-groep. NEXUS ontwikkelt- en levert innovatieve software-oplossingen voor de gezondheidszorg, ziekenhuizen en GGZ-instellingen.

Met de EPD-suite van NEXUS kun je vanuit één systeem alle zorg- en zorg ondersteunende processen ondersteunen. In een omgeving die feilloos is afgestemd op de specifieke behoefte per gebruikersgroep. Bij NEXUS maken we namelijk gebruik van het unieke ‘Workspace’ concept. Hiermee krijgen gebruikers en zorgverleners op intuïtieve wijze direct toegang tot de voor hen meest essentiële informatie. Een goed voorbeeld is de Workspace IC waarin alle functionaliteiten van o.a. het EPD, Medicatie en het PDMS samenkomen in één geïntegreerd omgeving.

Náást de complete EPD-suite biedt NEXUS oplossingen voor specifieke thema’s en vakgebieden. Deze productvormen worden 'modules' genoemd. De modules zijn hierbij afgestemd op- en volledig dekkend voor een specifieke functiegroep. Denk hierbij aan onze ambulante eHealth applicaties voor de GGZ, de Diagnostische software voor ziekenhuizen en de VNA-module voor opslag en digitale uitwisseling.

Dus wilt u uw bestaande ICT-landschap uitbreiden met een specifieke module-oplossing? Of wilt u juist uw huidige NEXUS-omgeving verrijken met een innovatie van een derde leverancier? Omdat NEXUS open-systemen hanteert zijn beide opties mogelijk!

NEXUS is in meer dan 25 landen actief en heeft vestigingen op meerdere locaties in Europa. Met meer dan 1.300 medewerkers behoort NEXUS tot de top drie van de Europese softwareleveranciers in de Healthcare industrie. Met een groeiend internationaal klantenbestand, een vernieuwend portfolio en een sterke groeiambitie is NEXUS een gezonde onderneming die al decennialang succesvol opereert op de Nederlandse en internationale zorgmarkt.

Fred Hiddinga, algemeen directeur NEXUS: “Het is onze missie om ICT-innovaties te realiseren voor betere-, betaalbare- en meer persoonlijke zorg. We hebben de afgelopen jaren alles in het werk gesteld om een toekomstbestendige suite te ontwikkelen die inspeelt op de behoefte van vandaag en altijd open staat voor innovatie."

Lees meer over NEXUS Nederland